2013. április 18., csütörtök

Szolgáltatóink

Már nagyon régóta adós vagyok egy két dologgal. Régebbi bejegyzésemben írtam, hogy mindenkivel nagyon meg voltunk elégedve, így nyugodt szívvel tudok mindenkit ajánlani.

Akkor most nézzük részletesen a helyszíneket és a szolgáltatókat!

Helyszín: Budapest

Polgári szertartás: XI. kerületi Polgármesteri Hivatal
Bár, az anyakönyvvezetők aranyosak voltak, szép volt a beszéd is, mégis érezhető volt a futószalagszerű szertartás. Nagyon hamar lezajlott, kb. 15-20 perc.
Aki gyertyagyújtást tervez, annak érdemes vinnie sajátot. Mi nem vittünk, mert bejelentkezésnél azt mondták, hogy nagyon szép gyertyájuk van. Sajnos nem voltak szépek.
A polgári szertartásnál elkövettük azt a hibát, hogy eggyel kevesebb zenét írtunk fel a cd-re. Amikor a zenékről olvasgattam, mindenhol egy zenét láttam a gratulációra és a kivonulásra. Így erre a kettőre mi is csak egy zenét írtunk, és csak a gratuláció végéig tartott ki a zene. Ezért sajnos zene nélkül vonultunk ki.

Egyházi szertartás: Kelenföldi Evangélikus Templom
Eskető pap: Blázy Árpád
Nagyon aranyos volt a lelkész, szépen beszélt az egész szertartás alatt. Párom családjából senki sem hívő, de még ők is csak dicsérni tudták.
Örülök, hogy volt templomi esküvőnk, ez sokkal meghittebb, személyesebb volt, mint a polgári.

Belülről szépen felújított hotel nagy kerttel. Két termük van, mi a kisebbikben voltunk. Ezt az esküvőnk előtt pár hónappal újították fel. Két kis termet nyitottak egybe.  Nagyon szép lett, így nem volt szükség sok dekorációra.
A hotel rendezvényszervezője és az étteremvezető nagyon kedvesek voltak, minden kérésünknek eleget tettek. Az ételek is nagyon finomak voltak. Itt készítették a tortánkat is, ami szintén finom és szép lett. A torta ára első borsosnak tűnhet, de cserébe bármilyen elképzelést elkészítenek.

Szolgáltatók

Vőfély: Kakucs Miklós
Szintén egy kicsit drágának tűnhet, de szerintünk minden pénzt megért. Jól végezte a dolgát, nem beszélt vagy szerepelt feleslegesen.

Zenekar: Joker Zenekar
Nagyon jó hangulatot csináltak. Néhány szünettel végig játszották az éjszakát.

Dekoráció: Szives Krisztina (a hotel ajánlásával)
Nagyon szép lett a terem, a csokrok pedig gyönyörűek.







Menyasszonyi ruha: Kucsák Piroska
Piroska nagyon szépen, határidőre megvarrta a ruhámat. Nem bántam meg, hogy varrattam, így örökre megmarad.
Még több fotót a munkáiról ITT találtok.

Menyasszonyi cipő: Menő Manó Esküvői Cipő
Egy nagyon kényelmes cipőt sikerült vennem. Talán egy kicsit többe került, mint, amit szántam rá, de cserébe a lában nem fájdult meg benne.

Ők is minden pénzt megértek, főleg, hogy akció keretén belül sikerült őket lefoglalni. :o)
A képek szépek lettek, hagyományos, romantikus stílusban készültek a Városligetben. A videóklipp pedig egyszerűen fantasztikus lett.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése