2012. február 16., csütörtök

Foglalás és rendelés

A héten már két dolgot elintéztünk. Kedden este lefoglaltuk a vőfélyt. Nagyon örülök neki, éppen az utolsó előtti pillanatban sikerült. Ugyanis, amikor telefonáltam neki, hogy szeretnénk lefoglalni, akkor mondta, hogy egy másik pár is jelentkezett, akik szintén június 9-ére keresnek vőfélyt. De mondta nekik, hogy még tőlünk várja a visszajelzést. Úgyhogy kedden megírtuk a szerződést, így már hivatalosan is megvan a vőfélyünk, aki segít nekünk a Nagy Nap levezénylésében.

A hétvégén kiválasztottuk a meghívót. Kerestünk hozzá szöveget és idézetet, ma délelőtt pedig feladtuk a rendelést. Azt mondták, hogy 5 munkanapon belül postázzák. Vagyis számításaink szerint a jövőhéten csütörtökön vagy pénteken megérkezik. Tehát a jövő hétvégén elkezdhetjük a meghívók kiosztását. Párom családjánál kezdjük, mert oda megyünk a hétvégén.

Szombaton este megyünk meghallgatni a zenekart, akiket kinéztünk. Kíváncsiak vagyunk, milyenek élőben. Vőfélyünk szerint jó hangulatot csinálnak, és tényleg nem sok szünetet tartanak. Úgyhogy, szombaton úgy megyünk, hogy már őket is lefoglaljuk.

Az interneten kinéztem egy ruhát, menyecskeruhának. Kíváncsi vagyok élőben, hogy néz ki, s hogy áll rajtam. Lehet, hogy szombaton délelőtt elmegyünk és megnézzük. Legalábbis szeretném, hogy legyen még időm másikat keresni, ha ez mégsem tetszik, vagy nem áll jól.



Vasárnap pedig az egyik cukrászdába szeretnénk ellátogatni, és megkóstolni a süteményeket. Néhány hete már jártunk az egyik cukrászdában és megkóstoltuk a süteményeket. Van egy olyan érzésem, hogy nehéz lesz majd dönteni. :o)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése